Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «مهدی باب الحوائجی» روز دوشنبه در دومین جلسه هماهنگی جشنواره اذان منتظران با بیان اینکه آغاز به کار اجرایی تیم دولت سیزدهم در استان همدان با یک رویداد فرهنگی، مذهبی و نورانی به نام اذان منتظران شکل می‌گیرد اظهار داشت: تقویت معنویت و تاثیرات و برکات آن جامعه اسلامی را در مقابل تهدیدات و آسیب ها بیمه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری جشنواره سراسری اذان برای اولین بار در سطح کشور و در استان همدان خاطرنشان کرد: واگذاری اجرای جشنواره کشوری اذان منتظران به همدان، بیانگر ظرفیت‌های موجود و پتانسیل‌های بالای استان در راستای برگزاری چنین جشنواره‌هایی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان گفت: از برگزاری جشنواره اذان منتظران برای برندسازی استان همدان در تمام ابعاد استفاده و استان با تمام ظرفیت هایش بطور شایسته معرفی شود.

باب الحوائجی اظهار کرد: ۶ کمیته علمی-کاربردی، پشتیبانی، تبلیغات و اطلاع رسانی، فرهنگی، اجرایی و تشریفات و دبیرخانه شکل گرفته که ریاست هر کمیته فعالیت های محوله را مدیریت کند.

وی توصیه کرد: در راستای تقویت و ارتقا سطح کیفی برگزاری جشنواره اذان منتظران، فضاسازی و اقدامات لازم صورت گیرد و شمیم و ترنم اذان در سطح استان جاری شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان تصریح کرد: از تمام ظرفیت‌های استان برای برگزاری هرچه‌ بهتر جشنواره اذان منتظران استفاده شود  و دستگاه‌های اجرایی برای اجرای شایسته جشنواره اذان منتظران پای کار باشند.

باب الحوائجی یادآوری کرد: این رویداد سراسری در سطح استان با همکاری و مشارکت ستاد اقامه نماز استان همدان، اداره ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، صدا و سیما، مجموعه نهاد رهبری در دانشگاه ها، مجموعه فرهنگی خاتم الاوصیا در کشور،  استانداری و دستگاه های اجرایی استان همدان برگزار می شود.

وی با تاکید بر اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی استان با فضاسازی و تبلیغ در راستای جشنواره اذان منتظران برنامه‌ریزی کنند افزود: با دعوت از خبرنگاران استان، زمینه اطلاع رسانی و خبر رسانی عمومی را فراهم شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با اشاره به اینکه نگاه به این جشنواره، اداری و سازمانی نباشد، بلکه از سر اعتقاد و انگیزه‌ معنوی باشد گفت: استاندار همدان بر این باور است که استان، یکصدا برای برگزاری جشنواره بسیج شوند.

باب الحوائجی اظهار داشت: مبلغ ۳۰ میلیون تومان از سوی سازمان برنامه و بودجه استان همدان به این جشنواره اختصاص داده شده است.

رییس ستاد اقامه نماز استان همدان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار در جشنواره دهم آذر تا بیستم بهمن ماه تعیین شده است افزود: علاقه مندان می توانند آثار خود را در سه محور علمی (پایان نامه ها، مقالات و تحقیقات و پژوهش های علمی با موضوع فلسفه آثار و کارکردهای اذان)، ادبی (داستان، خاطره و شعر) و هنری (موشن گرافی، کلیپ و مستند کوتاه، خوشنویسی، نقاشی و عکاسی) به دبیرخانه ارسال کنند.

حجت الاسلام و المسلمین «سید مرتضی حسنی حلم» با اشاره به اینکه تیزر این جشنواره در تهران تهیه و از شبکه های ملی پخش خواهد شد گفت: درگاه ملی درج شده در پوستر از امروز (دوشنبه) ساعت ۱۲.۳۰ گشوده می شود و شرکت کنندگان می توانند آثار خود را بارگذاری کنند.

برچسب‌ها استان همدان صدا و سیما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ستاد اقامه نماز کشور استانداری همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان همدان صدا و سیما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان صدا و سیما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ستاد اقامه نماز کشور استانداری همدان برگزاری جشنواره استاندار همدان باب الحوائجی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۱۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر

پانزدهمین دوره از جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی با عنوان "سلام امام مهربان"به میزبانی استان همدان به کار خود پایان داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی با عنوان "سلام امام مهربان" همراه با عرض ارادت شاعران به ساحت مقدس علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) در سالن شهیدآوینی و نکوداشت چهره برجسته شعر کودک و‌ نوجوان؛ استاد جواد محقق به کار خود پایان داد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان ضمن عرض ارادت به پیشگاه امام رضا(ع)، اظهار داشت: عرض ارادت به امام رضا(ع) و خادمی امام رئوف محدود به حرم نمی‌شود و در روایات نیز آمده که هر جا نام آنها برده شود، حرم است.

مسعود ویژه بیان کرد: همه ما امروز برای یاد کردن و خدمت به آرمان آن حضرت در اینجا جمع شدیم؛ هرکس با دمی یا قدمی یا قلمی حافظ آرمان آن حضرت باشد، حتی اگر به زیارت آن حضرت نرفته باشد زائر ایشان به حساب می‌آید.

وی افزود: شاعران و نویسندگان عزیز نیز با قلم خود به درگاه امام رضا (ع) عرض ارادت می‌کنند؛ در استان همدان شاعران زیادی داریم که ارادتمند امام رضا(ع) هستند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان عنوان کرد: در سومین محفل پانزدهمین جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی شاهد آثار هنرمندان ارجمند سراسر کشور هستیم که همه با قلم خود عشق و علاقه خود را به امام هشتم در قالب اثر هنری به نمایش گذاشتند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: به نوبه خود کمال تشکر و از تمام دست اندرکاران برگزاری این جشنواره، از جمله ادارات، ارگان‌ها و هنرمندان عزیز قدردانی می‌کنم.

در ادامه این مراسم شاعران کودک و نوجوان و برگزیدگان جشنواره در ادامه مراسم به خوانش شعر پرداختند.

امیر محمد نانکلی شاعر نوجوان و مهدی طراوتی توانا شاعر برجسته کودک و نوجوان از نخستین شاعرانی بودند که در این محفل شعر خواند.

اعطای افتخار خادمی حرم حضرت امام رضا(ع) به استاد محقق از دیگر قسمت های جالب و ماندگار این برنامه بود.

شاعر برجسته کشوری در بخش معرفی کتاب "این لحظه‌ها را دوست دارم" اثر مریم زرنشان نیز در این مراسم گفت: کتاب خانم زرنشان کتابی است سراسر تصاویر زیبا، چرا که بچه‌ها با نگاه خود به زیارت می‌روند و با گنبد و آیینه و گلدسته حرف می‌زنند و برایشان خاطره‌ای رقم می‌خورد.

* رونمایی از کتاب "این لحظه‌ها را دوست دارم"

غلامرضا بکتاش عنوان کرد: این کتاب حاوی 9 شعر کودک و نوجوان است که موضوع و محوریت آن زیارت امام رضا (ع) است؛ در تمامی اشعار این کتاب می‌توان تصاویر زیبا و بدیعی از زیارت و حضور در حرم پیدا کرد.

بکتاش افزود: خانم زرنشان در کتاب "این لحظه‌ها را دوست دارم" با زبانی روان و صمیمی سخن گفته‌اند و تصاویر و معانی اشعار این کتاب برای قشر کودک و نوجوان نه تنها قابل فهم بلکه دلچسب است.

مریم زرنشان نویسنده کتاب "من این لحظه‌ها را دوست دارم" نیز بیان کرد: در این کتاب 10شعر رضوی سروده شده که توسط انتشارات به‌نشر منتشر شده است.

وی اظهار داشت: امسال جشنواره را تولیدمحور با طرح هشت کتاب در نظر گرفتیم و همچنین مجموعه شعرهای این جشنواره و اشعار برگزیده جشنواره ملی در هشت کتاب منتشر خواهد شد.

در ادامه مراسم با حضور مسعود ویژه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، احمد میرزاده دبیر پانزدهین دوره از جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی، شاعران و نویسندگان این عرصه و علاقمندان به ادبیات آیینی برای نخستین بار از این کتاب رونمایی شد.

*مشهد میزبان کنگره شعر کودک و نوجوان رضوی

احمد میرزاده دبیر پانزدهمین دوره از جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی اظهار داشت: هدف از اینگونه جشنواره‌ها باشکوه برگزار شدن آنها نیست، بلکه هدف این جشنواره و جشنواره‌های این‌چنینی پیروی از حضرت رضا (ع) است.

میرزاده تصریح کرد: در جشنواره ملی شعر رضوی 430 اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که 2.5برابر سال گذشته بود و این اشعار توسط 115 شاعر ارسال شده بود.

وی مطرح کرد: این جشنواره در قم، کرمان، همدان، شیراز و تهران برگزار می‌شود اما برای اولین بار نخستین کنگره شعر کودک و نوجوان رضوی با بیش از 40 چهره شاخص اشعار کودکانه در مشهد برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: همانطور که خود حضرت فرمودند نخستین گام در پیروی و اطاعت، شناخت شخصیت ایشان و فهم معارف و آموزه‌های ایشان است بر این اساس شاعران می‌توانند زبان گویای معارف ایشان باشند.

میرزاده گفت: شاعران کودک و نوجوان در نشر و بیان معارف امام رضا (ع) با دو مخاطب مواجه می‌شوند؛ یکی مخاطب درونی که خودمان هستیم و یکی مخاطب بیرونی که شامل کسانی است که اثر ما را می‌خوانند.

وی افزود: شاعران در ابتدا باید معارف و آموز‌ه‌های آن حضرت را با شناخت ایشان در زندگی خود نهادینه کنند و سپس این معارف را از طریق قلم توانمند و با استفاده از هنر خود به دیگران نیز منتقل کنند.

دبیر پانزدهمین دوره از جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی ضمن اشاره به این مطلب که هدف این جشنواره پیروی از امام رضا (ع) است، گفت: در داوری آثار نیز ما سعی کردیم به آثاری که خاص بودند و به زندگی ایشان اشاره داشتند، توجه بیشتری کنیم.

در انتهای مراسم، آیین نکوداشت جواد محقق شاعر و ادیب و استاد ادبیات مطرح کشور و استان همدان برگزار شد و از وی تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد
  • ساخت شهرک سیر برای تقویت زنجیره‌ ارزش پیگیری شود
  • جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟
  • رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است
  • برگزاری جشنواره ملی منتظران در شهرستان قصرقند
  • کارکنان عقیدتی سیاسی مسئول تقویت هدایت و معنویت هستند