Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها- دبیر ستاد اقامه نماز همدان از برگزاری نکوداشت موذنان برتر کشور خبر داد و گفت: ضمن تجلیل از موذنان، قرار است این افراد به صورت نمادین در مناطق مختلف شهر حضور یافته و ندای ملکوتی اذان را در شهر پخش کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مرتضی حسنی حلم ظهر امروز با اشاره به برگزاری جشنواره ملی اذان در همدان اظهار داشت: تاکنون 230 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است و امیدارم تا بهمن ماه که اختتامیه جشنواره برگزار می‌شود تا آثار ارسالی نیز افرایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از برگزاری نکوداشت موذنان برتر کشور خبر داد و بیان کرد: ضمن تجلیل از موذنان، قرار است این افراد به صورت نمادین در مناطق مختلف شهر حضور یافته و ندای ملکوتی اذان را در شهر پخش کنند.

دبیر ستاد اقامه نماز استان همدان همچنین اذان را از مولفه‌ها و شاخص‌های نظام اسلامی برشمرد و گفت: توجه به اذان توجه به ارزش‌های همان نظام است چرا که اذان نماد مسلمان یک جامعه است‌.

وی با این توضیح که در قدیم مردم در پشت بام منازل در تمام اوقات اذان را سر می‌دادند و اینگونه صدای اذان در سطح شهر پخش می‌شد مسئله ای که در گذر زمان کمرنگ شده است مطرح کرد: امروز مسئولان مربوطه وظیفه دارند برای پر رنگ شدن این مسئله در جامعه تلاش کرده و این سنت حسنه را رونق دهند.

حسنی حلم با اشاره به اینکه از 10 آذرماه فراخوان ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره منتشر شده و تا چند روز قبل از برگزار جشنواره آثار دریافت خواهند شد بیان کرد: امیدواریم خروجی این جشنواره نتیجه خوبی برای مردم داشته باشد.

مهرداد نادری فر نیز با بیان اینکه جشنواره اذان از جمله اقدامات ارزشمند و ابتکاری استان است گفت: برای این اتفاقی خوبی که در حال انجام است اقدامات بسیاری انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه خلا برگزاری چنین برنامه آب در جامعه احساس میشد و چه خوب که استان همدان این حرکت را آغاز کرد بیان کرد: ارتقای سرمایه‌های اجتماعی و نشاط از جمله سیاست های دولت و استاندار همدان است که بر این اساس نیز برنامه‌هایی تدارک دیده شده است‌.

واگذاری اجرای جشنواره کشوری "اذان منتظران" به همدان نشان دهنده ظرفیت‌های استان استاستاندار همدان: از ظرفیت‌های استان برای تعالی نماز و اذان استفاده شود‌

مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان با این توضیح که در نشاط اجتماعی، نشاط معنوی یکی از بخش‌های مهمی است که برنامه های خوبی برای این عرصه در نظر گرفته شده ادامه داد: تقویم میراث ناملموس استان همدان آماده شده است و قرار هست طبق این سند بسیاری از سنت‌ها مانند چاوش خوانی احیا شوند.

انتهای پیام/742/ش

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر اجرایی نخستین جشنواره هنری گنجینه مهر گفت: پس از برگزاری مرحله نخست داوری آثار رسیده به جشنواره و انتخاب اولیه آثار در ۱۸ فروردین امسال، مرحله نهایی داوری جشنواره به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و با همکاری دانشگاه هنر ایران، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در نگارخانه رضوان مشهد انجام شد.   محمد فنودی افزود: امیرمهدی حکیمی، محمدجواد استادی، علیرضا شیخی، علیرضا طاهری، محمد خزائی، محمد میرشفیعی و احمد عابدینی در مرحله پایانی داوری آثار رسیده به این جشنواره حضور داشتند.   وی ادامه داد: در مجموع ۴۵۰ اثر توسط ۲۴۰ شرکت‌کننده به دبیرخانه جشنواره گنجینه مهر ارسال شده بود که با انجام مرحله نخست داوری، ۸۵ اثر امتیاز میانگین داوری را کسب کردند و به مرحله پایانی داوری راه یافتند.    فنودی بیان کرد: تمام این آثار رسیده به مرحله نهایی داوری در نمایشگاه جشنواره در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت.   وی افزود: مرحله نهایی داوری جشنواره نیز با بررسی اصل آثار راه یافته به بخش نمایشگاه با حضور تمامی داوران، انجام و به این ترتیب براساس شاخصه‌ها و استاندارد‌های تعیین شده، آثار برتر در هر بخش جشنواره انتخاب شدند.   به گفته او، مراسم اختتامیه آن نیز با معرفی برگزیدگان و تجلیل از آنان در دهه کرامت برگزار خواهد شد.   نخستین جشنواره گنجینه مهر با موضوع «هویت‌بخشی به اسباب زندگی با الهام از نماد‌های رضوی» در چهار بخش «نقشی برای زندگی»، «در جست‌وجوی هویت»، «محصولات هنری» و «طرح و ایده» اجرا شد.   فراخوان این جشنواره با هدف کشف استعدادها، محصولات و ایده‌ها، با توجه به گنجینه عظیم هنری در آستان قدس، به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و همکاری دانشگاه هنر در آذرماه پارسال اعلام شده بود.

دیگر خبرها

  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۵ اردیبهشت به افق قم 
  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تجلیل از مربیان قرآنی جامعة القرآن خردسالان همدان
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام